Hardcase

234 produkter

Alle varemerker

Fra øvingslokalet ut i skapbilen, fra skapbilen ut på en kald og regnvåt lasterampe, fra lasterampen gjennom trange og støvete korridorer opp på scenen, og siden – etter spillingen – pakke ned alt sammen igjen og la det stå i lokalet over natten før du kan laste ut alt i skapbilen og kjøre hjem igjen. Hvem vet hva utstyret ditt kan råke ut for på veien? Riper, veltede flasker, gitarister som mister effektpedalene sine oppå dine dyreste mikrofoner og serveringspersonale som bruker forsterkeren din som dørstopper – hva som helst.

Men det finnes enkle måter å unngå de skader som ellers vil kunne oppstå: Hardcase lager kasser i ABS-materiale for alle typer musikkutstyr. Hver kasse støpes i ett stykke hvilket innebærer at du slipper skjøter som sprekker og nagler som løsner. Det samme gjelder lokkene - de holder selv om du skulle få lyst til å hoppe på dem.

Alle Hardcase-modeller er konstruert for å enkelt kunne stables på hverandre. De er vannmotstandige og har håndtak og remmer av slitesterkt syntetmateriale og lås av "Quick Lock"-modell. Flere modeller er foret med skumgummi for ekstra beskyttelse. Sist men ikke minst: Hardcase-bokser er ikke tunge, til forskjell fra flightcase-modeller av tre og aluminium som iblant veier nesten like mye som selve utstyret.

Varemerkefamilier fra Hardcase

Alle produkter fra Hardcase