PLD4 Series

0 produkter

Tilbake till QSC

PLD-serien representerer et revolusjonerende framskritt innen moderne forsterkerteknologi.

Serien består av tre kraftfulle og lette 4-kanalsforsterkere, alle med innebygd avansert DSP, hvilket gir mulighet til å konfigurere og kombinere kanaler på en mengde ulike måter for å drive et bredt spekter av høyttalersystem.

PLD-serien bruker QSCs fjerde generasjon klasse-D forsterking sammen med en nyutviklet utgangsdel. Denne kombinasjonen av mosfetenheter gir høy spenning ved drift og brokobling er ikke lenger nødvendig, hvilket gir høyere lydkvalitet.

Med Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST) kan den totale uteffekten i stedet distribueres i forskjellige kombinasjoner over èn, to, tre eller alle fire utganger for å tilpasse effekten til innkoblede høyttalere.

Integrasjonen av avansert prosessering og forsterking tillater DSP-enheten å overvåke, og dermed gi bedre respons på forsterkerens behov og ytelse, hvilket gjør at bearbeidelsen av dynamikk blir betydlig mer eksakt og effektiv enn hvan som normalt oppnås med separate enheter.

Den innebygde DSP’en gir 4 individuelle kanaler med delefilter, parametrisk EQ og delay-funksjoner, meget brukervennlig og pent bygd opp i et stort TFT fargedisplay.

PLD-forsterkerne har også Intrinsic Correction™ som er en kombinasjon av IIR og FIR-filtrering som kompenserer for ulineæritet i array- og horn-høyttalere hvilket resulterer i mye høyere ytelse fra dine høyttalere, spesielt om man bruker modeller fra QSC.

  • Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST)

Driver de fleste høyttalersystem ved å distribuere total uteffekt over èn, to, tre eller fire kanaler.

  • Fire kanaler innebygd DSP med delefilter, parametrisk EQ, Limiter og delayfunksjoner
  • 20 forprogrammerte factory-presets for vanlige oppsett
  • 50 bruker-presets kan lagres
  • Oversiktlig integrert frontpanel for kanalvalg, mute, navigering samt inn- og utnivå
  • En forinnstilt wizard forenkler konfigurasjonen av høyttalere med en liste over vanlig forekommende passive modeller
  • 4 XLRF + 4 XLRM parallel inn
  • 6xNL-4 ut