IK Multimedia

82 produkter

Alle varemerker

IK Multimedia - Musician's First.

Helt tilbake i 1996 – omtrent på den tiden elektrisitet ble oppdaget og mobiltelefoner var på størrelse med en gjennomsnittlig fire-skjærs brødrister – slo to italienske ingeniører seg sammen for å løse et problem i et innspillingsstudio. Kan du få lyden av klassisk analogt utstyr fra en datamaskin? En av dem sa (på italiensk selvfølgelig) "Kan vi emulere elektroniske kretser med DSP-algoritmer, og mate et lydsignal gjennom datamaskinen for å få samme lyd?" Svaret var ja, utstyret de emulerte var en vintage Abbey Road-konsoll, og selskapet ble født.

Selv om det er en ganske forenklet versjon av hvordan IK Multimedia ble til, reflekterer den drivende filosofien bak alle produktene deres: å gi musikere verktøyene de ønsker/trenger for å være kreative og produktive. Gjenskap klassiske legendariske produkter i den digitale verden og gjør dem tilgjengelige for alle musikere. Men gjør dem enkle. Gjør dem både inspirerende og rimelige – og lag dem først og fremst for musikere.

I dag tilbyr IK Multimedia alt fra lydkort og mikrofoner for bærbare enheter til studiomonitorer av absolutt høyeste klasse.

sb2_0U6A6368_r3_crop@2x.jpg

 

Varemerkefamilier fra IK Multimedia

Alle produkter fra IK Multimedia