Hagstrom

83 produkter

Alle varemerker

En svensk klassiker.

Akkurat som Volvo, Saab, svenske popartister og Bjørn Borg har Hagström satt et herlig blågult preg på resten av verden. Hagströms gitarer, laget i Älvdalen i Dalarna, har vært benyttet av de største artistene i musikkbransjen og med unik konstruksjon og design på sine gitarer gjorde man seg verdensberømt gjennom flere årtier på 1900-tallet. Nå har disse instrumentene kultstatus og at så mange av dem fremdeles er i en slik overraskende god stand beviser at man allerede fra begynnelsen forstod seg på god kvalitet innenfor Hagströms fabrikkvegger.

Reinkarnasjon

Helt siden dørene hos Hagströms gitarfabrikk en gang for alle ble slått igjen for 23 år siden har ryktene florert. Man har hørt visking og antydninger blant entusiaster og rettroende: "Hagström kommer tilbake, Hagström har gjenoppstått!" For noen en dårlig spøk, for andre en spennende myte. Det var jo bare tull, det var ikke noe mere Hagström. Men hør og måp, som fugl Fønix har den hyllede svensken reist seg fra asken og tillater nå et helt gitarfolk å juble. Legenden fra Älvdalen er tilbake.

Flerkulturell

Som alle moderne mennesker har Hagström lenge innsett verdien av et grenseoverskridende samarbeid og har nå igjen fått hjelp av bl.a. amerikanske gitareksperter for å utvikle de berømte klassiske modellene. Raffinerte og tidsriktige oppdaterte kommer nå flere av Hagströms populære modeller sammen med helt nye, som bygger på kombinasjoner av gamle hagströmske forbilder. Teknikken og gitarbyggerkunsten har jo ikke helt uventet utviklet seg siden Hagströms gitarer sist herjet på markedet. Naturligvis er det beste av slike fremskritt implementert sammen med den tradisjonelle Hagström-tankegangen i denne lineup. Nok om dette, du ser det jo selv: Hagström fører tradisjonen videre.

Varemerkefamilier fra Hagstrom

Alle produkter fra Hagstrom