Drawmer

27 produkter

Alle varemerker

Drawmers første velkjente produkt kom i 1982. Da lanserte firmaet sin DS201, verdens første frekvenstyrte noise gate. "Jeg dro rundt til forskjellige studioer og sjekket hvordan de brukte sine gate-enheter”, forteller Ivor Drawmer, hovedkonstruktør og mannen bak firmaet. “Det som overrasket meg var at innspillingsteknikerne alltid var tvunget til å bruke veldig masse tid på å finne de optimale instillingene for gate-enhetene. Jeg innså kjapt at det trengtes en smartere konstruksjon."

Resultatet ble en lettarbeidet gate med høy- og lavpassfilter, effektiv envelope-kontroll og ekstremt kjapp attack. Før DS201 hadde gate-enheter hovedsaklig fungert som en slags "av/på-apparater" men DS201 forvandlet gate-funksjonen til et kraftfullt kreativt verktøy som idag anvendes innen i stort sett all musikkproduksjon. DS201 hører til standardutstyret i alle større studioer og konstruksjonen har holdt seg mer eller mindre uforandret siden 1982.

"Det var en sånn type lydenhet som folk med en gang fant en masse bruksområder for. Den tillot lydteknikere å kjapt og enkelt gjøre ting som tidligere var ekstremt vanskelig å få til", avslutter Drawmer.

Varemerkefamilier fra Drawmer

Alle produkter fra Drawmer