VT+ Series

0 produkter

Tilbake till VOX

Da VOX bestemte seg for å skape Valvetronix var målet klart – å utvikle en digital modeling-forsterker som både låter og føles enestående og som på en troverdig måte kunne gjenskape hver detalj, hver nyanse hos en samling av verdens mest ettertraktede forsterkere – forsterkere som få av oss har hatt mulighet til å spille på – og langt mindre eie selv. De ville skape noe som faktisk levde opp til de løftene mange digitale modeling-forsterkere gir men som få kan levere. Løsningen på denne vanskelige utfordringen ble VOX' patenterte Valve Reactor-teknologi som benytter seg av avansert digital modeling i kombinasjon med et 12AX7-rør for å gjenskape ikke bare lyden men også følelsen hos en ekte rørforsterker.

Valvetronix+ serien med totalt 33 forskjellige forsterkermodeller samlet under panseret er en ny milepæl i Valvetronix' historie. Her fins bl a klassiske forsterkere fra VOX side om side med eksotiske boutique-modeller og moderne High-Gain monstere. For å ta ditt sound til neste nivå fins det også et imponerende utvalg av effekter med alt fra overdrive- og vrengpedaler til wah-wah, kompressorer, chorus, flanger, reverb og båndekko.

Den nye Power-Level kontrollen bidrar også sterk til å gjøre Valvetronix+ til noe helt ekstra. Med denne kan du beholde forsterkerens karakter selv ved lave lydnivåer og dels vri den motsatt vei for å få ekstra uteffekt når det trengs som mest.

Her fins dessuten en mengde smarte funksjoner som f. eks. innebygd stemmeapparat, hodetelefonlytting med høyttalersimulering (som fungerer bra også ved direkteinnspilling til datamaskin etc), tilkobling for CD-/MP3-spiller og dessuten mulighet for å koble til fotpedal for å styre programbytte, aktivere/deaktivere effekter samt Tap-Tempo funksjon.