Basspump

0 produkter

Tilbake till Sinus

BassPUMP er et produkt som får sofaen, gamestolen, sengen, bilen eller lenestolen til å riste i takt med hva som skjer i musikken eller filmen. Den passer både hjemme og i bilstereoen eller hvorfor ikke bruke BassPump når du spiller TV- eller dataspill. Kjenn granatene eksplodere i hele kroppen og delta i filmen. Hjemmekinoen har mye å hente når det gjelder å tilfredstille så mange som mulig, et jordskjelv skal kjennes.
Datamaskiner samt TV-spillfantastene kommer til å elske dette produktet i kombinasjon med et force-feedbackratt eller en ristende håndkontroll. Du oppnår en helt annen spilleopplevelse.

En av de største fordelene er at BassPump III ikke lager lyd. Dette gjør det enklere om du har naboer eller vil spille om kvelden uten å forstyrre resten av familien. Normalt kreves store, dyre basskasser samt høye lydtrykk for å oppnå samme effekt som med BassPUMP.

Montering: Koble via subwooferutgangen på kinoforsterkeren via en Y-splitt videre til ekstern forsterker. Integrert forsterker er perfekt for å drive 1 til 4 stk BassPump beroende på hvor kraftig den er. Trekk kabelen fra forsterkeren til BassPUMP akkurat som du ville gjort med hvilken som helst høyttaler.

Tidigare versjon BassPump III ble testet i Februarnummeret 1-2 2008 Hemmabiotidningen side 86

"Ved riktig montering faller alle biter på plass. Hele sofaen blir som en del av musikken eller filmen når Bass Pump kobler grep om trerammen og stoppen. Her fins bare ren, kjapp og kraftig attack."

"Utrolig prisgunstig. Spillestilen passer til alle anlegg. Med tanke på prisen kan du like gjerne kjøpe to!"

Tekniske data:

Ytre-Ø (uten beskyttelse) 130 mm
Tillatt belastning musikk (maks) 80 W
Tillatt belastning RMS 50 W
Tillatt belastning (RMS/maks) 50/80 W
Innbyggings-Ø 118 mm
Innbyggingsdybde 42 mm
Frekvensområde 20 - 80 Hz