Game Changer

0 produkter

Tilbake till Music Man

Tenk deg at du har tilgang til 250 000 pickup-konfigurasjoner i en gitar med en tradisjonell humbucker/humbucker-konfigurasjon. Høres det ut som hokus pokus? Da er det på tide å tenke seg om... Gitarister og bassister over hele verden får nå mulighet til å "befri" sine instrumenter fra de tradisjonelle koblingsmulighetene med en helt ny type pickup-system ved navn Game Changer.

Med Game Changer kan du nå i valgfri ordning bestemme eksakt hva hver spole skal gjøre: i serie, parallell ute av fase eller i fase. Koblingsmulighetene er uendelige. Alt dette gjøres mulig av en krets som digitalt forteller hver spole/mikk hvordan den skal kobles. Signalet er fremdeles 100% analogt og mikkene er et par tradisjonelle DiMarzio-mikker.

Volumpoten fungerer akkurat som en vanlig volumpot men den gir også tilgang til 2 banker (Bank A/B). I hver bank får du tilgang til 5 stk valgfrie lyder som du velger via 5-veis-bryteren som vanlig. Tonekontrollen fungerer også akkurat som vanlig men det er også med denne kontrollen du lagrer lydene med ett enkelt trykk. Du får også tilgang til ytterligere 15 lyder via 3-veis-bryteren der du blar opp og ned mellom de forskjellige lydene. Vil du ha egne lyder eller fabrikklyder?

Om du ikke synes at 250 000 lyder er nok så kan vi med glede påpeke at gitaren også er utstyrt med et piezo-system slik at du også får tilgang til lyder hentet fra den akustiske verden. Men hvordan gjør man det? Jo, alt er veldig enkelt; du kobler inn gitaren via USB til din datamaskin der du via en editor enkelt kan redigere ditt mik-oppsett. Du kan også laste ned mik-presets fra en del av verdens beste gitarister. John Petrucci, Steve Morse, Albert Lee, Steve Lukather o.s.v... Tenk deg å ha Albert Lees countrylyd på Bank A og med et enkelt trykk får du tilgang til alle John Petruccis komp- og leadlyder på Bank B. Allsidig er bare fornavnet...