Hopp til innholdet

Wharfedale

Skapt fra grunnen for å møte de voksende globale kravene for profesjonell lyd. Med nesten 80 års erfaring fra konstruksjon og produksjon av lydanlegg ligger Wharfedale i spissen for moderne høyttalerteknikk. I den senere tid har også sluttrinn, miksebord og equalizere kommet til i sortimentet for å kunne levere utstyr til alle typer applikasjoner.

PMX-Serien fra Wharfedale er lette, portable miksere med innebygd sluttrinn. De er designet med den perfekte balansen mellom effekt og smidighet i tankene. Innebygde effekter, grafisk EQ og fantommating er bare noen av mange anvendelige funksjoner.

En meget lett og kompakt 2-veis fulltonehøyttaler i lett, solid komposittmateriale. Høyttaleren har et kraftig element samt en Titan-driver montert i et Wave Guide-horn for beste spredningsegenskaper. Modellen er utstyrt med et DTF™ overbeslastningsvern for diskantelementet med en unik LED-indikator i hornmunningen. Sofistikert delefilter med en kurve på 24 dB/oktav borger for en prismessig suveren lydkvalitet. Titan er formgitt for å passe til mange forskjellige applikasjoner som f. eks "front of house" på stativ, som hengende ved installasjoner eller som scenemonitor. Den lave vekten og det kompakte formatet gjør det lett å ta med høyttaleren på turné. Passive modeller tåler fuktighet slik at de kan utsettes for moderate mengder regn. Kabinettet har 10 stk M8 flyvepunkter som gjør den enkel å installere.

En serie PA-høyttalere der Wharfedales designteam virkelig har overgått seg selv; i en slank trapezoid-form har man fått plass til et 16.5" element der det egentlig bare er plass til 15". Dette betyr at du får mye større lyd (hele 17% faktisk) i et behendigere format og til en lavere kostnad enn andre høyttalere. Fete spesifikasjoner som 27mm voice coils og kompresjonsdriver med Neodymium Iron Boron-legering kombinert med et unik kjøleflensdesign gir høyttalere som tåler å spille høyt - meget høyt - over lang tid. Stativfeste, flygefester og roterbare horn med 90° x 60° spredningsmønster borger for et stort bruksområde.

EVP-NEO-serien har større frekvensområde med oppdatert HF titandriver med rundt horn og nytt neodynium-elementet som gir mindre vekt. Fulltonehøyttalerne i NEO-serien har også en dobbel stativkopp som muliggjør en 10° tilting av høyttaleren.

Felles for EVP-NEO-seriens modeller er trapesformet høyttalerkasse med kraftige håndtak og heldekkende stålgitter for elementene. Scenemonitor-modellene og EVP-215-NEO har dog ikke noe feste for stativ. Konisk spredning på 70°. Samtlige enheter er utstyrt med ProTech™-overbelastningsbeskyttelse for diskantelementene og doble speakon/jacktilkoblinger.

Produktet er lagt i handlevognen