Hopp til innholdet

VOX

Vox trenger egentlig ingen nærmere presentasjon. Deres AC30-modell ble satt i produksjon allerede i 1958 og bør være verdens mest berømte comboforsterker. The Beatles fikk sine første eksemplarer i 1962 og brukte modellen under hele sin karriere, Brian May har vært trofast mot Vox siden 1972 (minst) og både The Edge i U2 og Lenny Kravitz er innbitte Vox-brukere. Av nyere band med Vox-forsterkere i sin backline kan det nevnes Foo Fighters som aldri reiser på turne uten sine AC Handwired-forsterkere.

Lekker design og distinkt rør-tone er basis for forsterkerne i VOX Night Train-serie. Den rene kanalen er rik på overtoner og med boost-funksjonen aktivert så murrerr den til og lyden sprekker opp behagelig og adderer sustain. Kanal 2 gir en fleksibel overdrive som gjør seg bra for rocke-riff og følsomt solo-spill. Alt i et kompakt og hendig format. Förstärkarna har också ett välljudande reverb och en effekt-loop för ditt pedalbord.

Vox Soundbox er en makeløs portabel forsterker for instrumenter, sang og avspilling av musikk. Den har innebygde effekter og er også utstyrt med Korgs Acoustage(Virtual Surround Technology by Korg). Koble inn gitar, mikrofon og rock i vei. Du kan via AUX-inngangen spille eller synge til låter samtidig som ”Voice cancelling-funktion” tar bort vokalen i låten. 11 ulike forsterkermodelleringer og 8 effekter garanterer at alt låter optimalt og det innebygde stemmeapparatet holder stemmingen i orden. Alt dette med batteridrift i opp til 7 timer.

RhythmVOX kombinerer forsterkerteknikken fra VOX amPlug-serie med et stort utvalg av inspirerende rytmer. Det er totalt 66 ulike rytme-patterns å velge mellom samt en AUX-in jack for å jamme med dine favorittlåter. RhytmVOX er de definitive portable øvingsforsterkere for både bassister og gitarister.

Designet for gitaristen som er på farten. VOX MINI har en mengde funksjoner i en kompakt og bærbar pakke. Med ikonisk utseende av klassiske VOX-forsterkere, VOX MINI er løsningen når du er på veien og vil ha tilgang til bra gitarsound. Fins i både 3W og 5W varianter.

The VOX Headphone Series – Øv hvor som helst, når som helst med VOX' praktiske hodetelefonforsterker.

Det umiddelbart gjenkjennelige, varme britiske soundet og ikoniske utseendet man forventer fra VOX lever videre i de kompakte 10 watts Pathfinder-comboene for gitar og bass.

Vox' nye forsterkerserie forener det beste av to verdener. Solid-state og Vox' populære "Valve Reactor circuitry"-teknologi – derav navnet. VR-serien har 2 kanaler, normal- og overdrive-kanal med 2 forskjellige gain-settinger for å passe til de fleste musikkstiler. Legg til 15 eller 30W, 12” custom-designede Celestion-høyttalere, reverb samt alle de kontroller du trenger og du har et par meget fleksible og vellydende forsterkere til en meget attraktiv pris.

Vox Hand-Wired er en serie håndbygde rørforsterkere der kun de beste komponenter er benyttet. Dyktigheten og ekspertisen som kreves for å bygge disse forsterkerne for hånd resulterer i elektronikk som ikke bare er mesterlig utført men som også gir en ren signalbane med minst mulig effekt-tap.

Disse forsterkerne bevarer det klassiske Vox-soundet som har lokket og fascinert gitarister i mer enn 50 år, men Vox vet bedre enn å bli fastlåst i tradisjoner. Alle forsterkere i Hand-Wired serien har fått nye egenskaper som lar deg kontrollere lyden til minste detalj. Dette resulterer i fantastisk dynamiske og allsidige forsterkere som gjengir hver nyanse i ditt spill.

  • Tradisjonell Vox, 2 kanals-design – Normal og Top-boost
  • HOT/COOL switch på Top-Boost-kanalen for ytterligere gain-nivå
  • Master Volume/BYPASS kobler ut Master Volume-funksjonen
  • OP-switch halverer utgangseffekten
  • Inklusiv VFS1 fotbryter og trekk

VX-serien bygger på den siste modelling-teknikken VET (Virtual Element Technology) som gir forsterkerne en imponerende realisme og eksepsjonell lydkvalitet. I tillegg til amp-modeller har VX-serien også klassiske effekter som inkluderer fire typer modulasjonseffekter samt fire ulike varianter av delay og reverb. Det FET-baserte analoge sluttrinnet i kombinasjon med en unik bassrefleks-struktur bidrar ytterligere til en spilleopplevelse utover det vanlige.

Produktet er lagt i handlevognen