Hopp til innholdet

QSC

Med erfaring fra mer enn fire tiår er QSC en globalt anerkjent markedsleder innen profesjonell audio. Dette er resultatet av foretakets anstrengelser for å sette nye standarder for pålitetlighet og ytelse via banebrytense teknisk utvikling. QSCs produkter oppfyller de strengeste krav innen konsert, installasjon og bærbar underholdning.

 • Aktiv 8" 2-veis høyttaler - 2000 Watt
  9150,- /stk
  (7320,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1398464
 • Aktiv 12" 2-veis høyttaler - 2000 Watt
  11195,- /stk
  (8956,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1398468
 • Fullspekket digitalt miksebord med 32 kanaler
  22395,- /stk
  (17916,- eks MVA)
  Artikkelnr: 1391130

QSC TouchMix er digitalmiksere for musikere og lydteknikere som trenger et kraftfullt, kompakt og prisgunstig digitalt miksebord med funksjoner som oftest finnes på betydelig dyrere produkter. En tydelig pekeskjerm i kombinasjon med hardvarekontroller gir rask og oversiktlig bruk.

TouchMix-16 (16 mic/line, 2 stereopar) og TouchMix-8 (8 mik/line, 2 stereopar) tilfredstiller både krevende og mindre erfarne brukere gjennom forhåndsinnstilte presets som gjør at du kommer igang kjapt. Touchmix 30-Pro er det perfekte valget for livescener og virksomme band/musikere. Med sine 32 inngangskanaler og den enorme signalhåndteringen passer den til et bredt spekter av applikasjoner.

The QSC K.2 Series represents the best-in class loudspeaker for today’s demanding audio professionals. The perfect combination of elegant design, superior audio performance, high functionality, simple and intuitive operation, and genuine QSC reliability, K.2 delivers extraordinary results for users in both portable and installed applications.

 • Best in class audio performance
 • 2000 Watt Class-D amplifier module
 • Factory Presets and savable/recallable scenes for commonly-used applications
 • Multi-function digital display for control and selection of loudspeaker functions including cross-over, EQ, delay and frequency contour
 • Intrinsic Correction™ tuning and loudspeaker management
 • DMT™ (Directivity Matched Transition) design provides excellent power response and consistent performance across the listening area
 • Refined, professional appearance looks great in any application
 • Rugged ABS enclosure for long life and lasting durability
 • Deployment in either main PA or floor monitor position
 • Dual pole cup mounts (standard and 7.5 degree down-tilt)
 • M10 fittings for flown applications
 • Optional security panel prevents unauthorized tampering of controls
 • Complete EASE and CAD information available online
 • 6-Year Warranty with registration
 • More information: QSC.com - K.2

Aktive portable høyttalere med QSCs berømte pålitelighet.

QSC K-serien setter helt enkelt en ny standard for aktive høyttalersystemer. Klasse D-forsterkere i alle modellene og med identiske 1,75" kompresjonsdrivere (fulltonemodellene) og et basselement av samme høye kvalitet for enestående ytelser. Unik DSP-prosessering som forfiner både ytelsen og frekvenskurven samt tar seg av beskyttelsessystemet GuardRail™ som automatisk beskytter forsterkeren og høyttalerne mot overbelastning uten å slå av anlegget.

K-seriens fulltone-høyttalere har en unik Tilt-Direct™ stativkopp. En enkel vridning av koppen gir høyttaleren en 7.5 grader tilt framover. Robust ABS kabinett. To balanserte kanaler samt en RCA-inngang kan mikses internt og summeres til en balansert utgang for innkobling av flere enheter. Separate direkte-utganger fins også på hver kanal for ytterligere fleksibilitet.

KSub har båndpassdesign med doble 12" elementer, er laget i bjørk av høy kvalitet og leveres med hjul. Sub-basshøyttaleren har et gjenget stativfeste for vibrasjonsfri installasjon av toppene med det medfølgende stativrøret.

Som en fortsettelse av QSCs suksess verden over med K-Serien kommer nå KW-Serien som representerer neste trinn i utviklingen av aktive høyttalere med kabinett i tre. Disse høyttalerne har mange av de karaktertrekk som gjorde K-Serien så populær. Alle modeller har 1000W Class D effekt, Directivity Matched Transition (DMT™), Intrinsic Correction™, DEEP™, fleksible inn- og utganger med miksemuligheter samt en smidig men samtidig robust konstruksjon i konfigurasjoner som kan gi flere tilhørere ved mange forskjellige scener en fantastisk musikalsk opplevelse. Alle modellene i KW-serien bruker dessuten samme forsterkermodul-design. I og med dette kan enheter fra K og KW-serien blandes fritt for å passe nettopp dine behov, hva de enn måtte være.

E-serien er passive høyttalere for installasjon, liveopptredener og DJ-bruk. Høyttalerne er lagd av kraftig finer og har solide gitter. Den doble stativkoppen gjør at høyttaleren kan monteres tradisjonelt eller vinkles ned 10° for å nå publikum bedre.

Høyttalerne er et utmerket valg sammen med TouchMix og GXD/PLD-forsterkerne da finjusterte presets er klare i deres DSP, hvilket gir raskere soundcheck og bedre lyd.

Acoustic Performance™ er en serie med 2-veis høyttalere, perfekt for en mengde forskjellige installasjoner som krever profesjonelle høyttalere med høy ytelse og elegant design. Alle modeller leverer enestående lyd over hele registeret med en kompresjonsdriver med 3" spole og high-output basselement. En festebøyle fins også som tilbehør.

KLA er et meget prisgunstig, aktivt line array system fra QSC.

Systemet er basert på samme plattform som K- og KW-høyttalerne og er perfekt både som portabelt system og for faste installasjoner. Høyttalerne lages også i hvitt og er en god løsningen for mange konferanseinstallasjoner og kirkerom.

Systemet kan flys, "groundstackes" eller monteres på "pinne" og har en innebygd, enkel tilt-funksjon, ”Tilt-Direct”. Basshøyttaleren KLA181 kan også flys og kobles sammen med KLA12. KLA12 kan også brukes med KW181 om bassen ikke skal flys.

QSC GX Series er ideell for profesjonelle utøvere som vil ha portable sluttrinn med maksimal ytelse til en overkommelig pris. Forsterkerne er enkle å koble opp og stille inn, har kul design, utmerket lydkvalitet og dessuten velkjent QSC-pålitelighet. GX3 passer for høyttalere med programeffekt i 300W-klassen. GX5 gir optimal ytelse for høyttalere i 500W-klassen mens GX7 passer for høyttalere i 700W-klassen. Alle modellene gir høyest mulig effekt ved 4 eller 8 Ohm belastning. Om man har høyttalere på 4 Ohm, f. eks. dobbelwoofere, 2-veishøyttalere og mange subwoofere, gir GX7 med sine 1000W den perfekte match.

 • Effektnivåer som matcher de mest populære høyttalerne som brukes
 • Optimert for maksimal headroom med 4 eller 8 Ohms høyttalersystem
 • Innganger: XLR, 1/4” balanserte jack og phono for kompatibilitet med forskjellige lydkilder
 • Utganger: Speakon Combo-kontakter med 1/4” jack eller Speakon 2- og 4-pols. Skruterminal for å passe til øvrige koblingssystemer
 • Gainkontroller med "trinn" for presis innstilling
 • GuardRail beskyttelse som automatisk beskytter forsterkeren og høyttalerne mot overoppheting og overbelastning uten å slå av anlegget
 • LED-indikatorer på frontpanelet for power, signal og klipping
 • Innebygd delefilter for subwoofer/satelitthøyttalere. Ch1 blir sub, CH2 blir satellitt
Lettvektsforsterkere med innebygd DSP for profesjonelt bruk. GXD gir maksimal ytelse til en overkommelig pris.

Stabile sluttrinn som tåler lav impedanse (2 ohm stereo, 4 ohm brokoblet). Separate inn- og utkoblingsbare Clip Limiters. Stillegående vifter med trinnløs variabel hastighet og utblås på fronten. Valgbare lowpass-filter, 30Hz og 50Hz, beskytter høyttalerne og gir økt headroom. Toroidal-transformatorer for beste funksjon ved 2 ohm. Frontmonterte gainkontroller med LED-indikatorer for signal og clip. Separate DC- og termosikringer på hver kanal. Balanserte innganger med ¼" stereojack, XLR og koblingssplint. Utganger med skrusplint og Neutrik Speakon™.

PLD-serien representerer et revolusjonerende framskritt innen moderne forsterkerteknologi.

Serien består av tre kraftfulle og lette 4-kanalsforsterkere, alle med innebygd avansert DSP, hvilket gir mulighet til å konfigurere og kombinere kanaler på en mengde ulike måter for å drive et bredt spekter av høyttalersystem.

PLD-serien bruker QSCs fjerde generasjon klasse-D forsterking sammen med en nyutviklet utgangsdel. Denne kombinasjonen av mosfetenheter gir høy spenning ved drift og brokobling er ikke lenger nødvendig, hvilket gir høyere lydkvalitet.

Med Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST) kan den totale uteffekten i stedet distribueres i forskjellige kombinasjoner over èn, to, tre eller alle fire utganger for å tilpasse effekten til innkoblede høyttalere.

Integrasjonen av avansert prosessering og forsterking tillater DSP-enheten å overvåke, og dermed gi bedre respons på forsterkerens behov og ytelse, hvilket gjør at bearbeidelsen av dynamikk blir betydlig mer eksakt og effektiv enn hvan som normalt oppnås med separate enheter.

Den innebygde DSP’en gir 4 individuelle kanaler med delefilter, parametrisk EQ og delay-funksjoner, meget brukervennlig og pent bygd opp i et stort TFT fargedisplay.

PLD-forsterkerne har også Intrinsic Correction™ som er en kombinasjon av IIR og FIR-filtrering som kompenserer for ulineæritet i array- og horn-høyttalere hvilket resulterer i mye høyere ytelse fra dine høyttalere, spesielt om man bruker modeller fra QSC.

 • Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST)

Driver de fleste høyttalersystem ved å distribuere total uteffekt over èn, to, tre eller fire kanaler.

 • Fire kanaler innebygd DSP med delefilter, parametrisk EQ, Limiter og delayfunksjoner
 • 20 forprogrammerte factory-presets for vanlige oppsett
 • 50 bruker-presets kan lagres
 • Oversiktlig integrert frontpanel for kanalvalg, mute, navigering samt inn- og utnivå
 • En forinnstilt wizard forenkler konfigurasjonen av høyttalere med en liste over vanlig forekommende passive modeller
 • 4 XLRF + 4 XLRM parallel inn
 • 6xNL-4 ut

PLX2-serien bygger på tredje generasjons QSC PowerLight®-teknologi og erstatter den tidligere PLX-serien. PLX2-sluttrinnene er av Switch Mode-type med lav vekt og høy effekt. Brum- og støyfri tomgang (<108dB), og ultralav forvrengning <0,02% THD. Avansert varmeavledning med variabel viftehastighet og utblås på fronten for stabil drift helt ned i 2 ohm. LED-indikatorer for brokoblet leie og parallell-modus. Balanserte innganger med 1/4" stereojack og XLR. Utganger med Neutrik Speakon™ og kortslutningssikker skruterminal. Forsenket frontpanel for økt driftssikkerhet.

PowerLight® 3-serien er designet for å kunne leve opp til de aller høyeste kravene for både livebruk og faste installasjoner. De mest verdsatte egenskapene hos PowerLight® 2-serien er gjort bedre og blitt oppdatert til den ultimate analoge forsterker i PowerLight® 3-serien hvor den kraftigste modellen yter hele 4000W i 2 ohm. QSC DataPort levererer full kompatibilitet med avansert digitalt prosesseringsutstyr og QSControl.

 • PowerLight Switchmode-nettaggregat for høyest mulig effektivitet og forbedrede lydegenskaper
 • Temperaturstyrt vifte med utblås i front og solide aluminiumkjøleribber for maksimal kjøling
 • DataPort støtter fjernkontroll via datamaskin og/eller eksterne DSP-enheter
 • Innfelte gainkontroller med 1 dB trinn for eksakt kalibrering
 • Avtagbare knapper med sikkerhetsplate for å forebygge uønsket manipulasjon
 • Valgbare cliplimitere samt lavfrekvensfilter pr kanal (3 Hz, 30 Hz, or 50 Hz)
 • Tre valgbare input gain-innstillinger (26 dB, 32 dB, or 1.2 V)
 • Front- og bakpanelets LED-indikatorer viser tydlig switchenes innstilling
 • Parallell dataport, XLR/M- og XLR/F-kontakter
 • Utganger: Neutrik Speakon® og “Touch Proof” koblingssplint

DSP

Produktet er lagt i handlevognen