Hopp til innholdet

John Petrucci

John Petrucci har vært en av de mest toneangivende gitaristene siden begynnelsen av 90-tallet da Dream Theater slo igjennom med sin plate Images & Words. Petrucci ble en del av Music Man-familien i begynnelsen av 2000-tallet og har siden utviklet en rekke ulike modeller. Dette er original-modellen og den første av hans signaturmodeller fra Music Man. Kroppen er i lind, halsen er av lønn med gripebrett i rosewood. Mikkene kommer fra DiMarzio og består av CrunchLab i stolposisjon og LiquiFire i halsposisjon. JP-modellen fins i både 6 og 7-strengs (samt venstrehendt) og man kan også få med et Fishman piezo-system. Det er et stort antall farger å velge mellom og den kan også bestilles med Petruccis egendesignede JP Shield inlays.

 • Denne Signature-modellen er designet av fantomgitaristen John Petrucci sammen med Music Mans hengivne designteam. Pearl Redburst.
  23695,- /stk
  (18956,- eks MVA)
  Artikkelnr: 6960102000
 • Denne Signature-modellen er designet av fantomgitaristen John Petrucci sammen med Music Mans hengivne designteam. Sterling Silver. Matched headstock.
  23695,- /stk
  (18956,- eks MVA)
  Artikkelnr: 6960592100
Produktet er lagt i handlevognen