Hopp til innholdet

Hartke

Hartke er etablert som et ledende merke når det gjelder bassforsterkere. Det første høyttalerkabinettet som grunnleggeren Larry Hartke lagde var custombygd til basslegenden Jaco Pastorius. Kabinettet ble lagd i 1984 og hadde 8 x 10" høyttalerelementer med aluminium-membran. Designet finnes fremdeles i Hartkes 810XL-modell.

Det mest slående med Hartkes basskasser, både lyd- og utseendemessig, er høyttalerelementenes aluminium-mebran. Lyden blir klar og artikulert med bred dynamikk. Diskanten får en unik briljans og bassfrekvensene er fyldige men kontrollerte. Høyttalerelementene blir dessuten ekstremt slitesterke, både når det gjelder lydstyrke og slitasje utenfra.

Bass-comboforsterkere med "kickback"-design.
Hartkes HD-serie gir deg som bassist det aller beste fra to verdener. Den varme fyldige lyden fra en klassisk papirkone kombinert med det klare, kjappe attacket fra en aluminiumkone. Hvordan er dette mulig? Den patenterte hybridhøyttaleren Hydrive har en ytre kone lagd av tradisjonellpapp for å gjengi de varme, lave frekvensene samt en indre kone av aluminium for en tydelig mellomtone og klar diskant. Med en kraftig og ultralett neodynium-magnet som hjertet i høyttaleren veier den 40% mindre enn andre høyttalerelement med samme spesifikasjoner.
Proffene velger XL-serien på grunn av de kalibrerte og nøye innstilte kabinettene som sammen med aluminiumelementer av høy kvalitet gir et allsidig sound.
VX3500 kombinerer den populære 3500 forsterkertoppen med en kraftig kasse med 4 stk 10" element og et horn.

LH-serien består av to kraftige topper. I forforsterkeren sitter et 12ax7 for en varm og organisk lyd.

2 HE rackformat med et kraftig metallchassis og solide håndtak.

Hydrive-serien benytter et hybridelement som består av en ytre pappkone for de lavere frekvensene samt en indre aluminiumskone for mellomtone og diskant.

Produktet er lagt i handlevognen