Hopp til innholdet

Etymotic

Etymotic er et selskap som bedriver forskning, utvikling og tilvirkning. Mead Killion, Ph.D, grunnla Etymotic Research i 1983 for å utforme produkter som kan forbedre livet for personer med hørselnedsettelse, beskytte hørselen og til og med forbedre menneskers lyd- og musikkopplevelse.

Med dype røtter i akustisk forskning og høreapparatenes utvikling oppfant Etymotic in-ear-plugger i 1984. De første versjonene ble brukt til diagnostiske tester og auditiv forskning (ER-1, 2, 3). Den første lydisolerende hifi in-ear-pluggen, ER4 (1991), ble grunnlaget for alle etterfølgende in-ear-plugger i hele verden. De produseres fremdeles og kanalene balanseres innenfor 1dB i Etymotics lab i USA.

Etymotics produkter brukes av forskere, audiografer, hørselshemmede, musikere og andre som insisterer på overlegen lydkvalitet. Foretaket holder til i Elk Grove Village, Illinois, og navnet Etymotic betyr "true to the ear".

Kompromissløse høytytende lydisolerende plugger som leverer best-i-klassen-lyd, perfekt tilpasset de fleste musikkspillere som har 3,5 mm stereoplugg.

Etymotics opprinnelige ørepluggkonstruksjon, som ble utviklet for auditiv forskning og medisinsk diagnostikk, brukte Balanced Armature element og disse ble etablert som en gylden standard for high-definition in-ear-plugger. ER4 MicroPro seriens plugger var de første som ble kommersialisert med denne teknikken og anses som verdensledende i lydgjengivelse. Etter mer enn 20 år er disse fremdeles et primærvalg av referanseplugger for etablerte lydteknikere, audiofiler og musikere.

  • Driver: High-output 8mm neodymium moving coil driver
  • Flere ulike eartips følger med for beste passform
  • Utbyttbare Accu Filter™ følger med
  • 1,5m flettet kabel som bidrar til ekstremt lave mikrofoniske egenskaper med 3,5 mm stereojack og 1/4" adapter

MC-seriens headset/plugger har "moving coil"-elementer. Disse er lydmessig betydelig forbedret ved at Eytmotic har utviklet en akustisk forgrening som omfordeler energien, jevner ut topper og kompenserer for svak diskant. Resultatet gir MC-serien best ytelse i sin klasse. Den har tight og eksakt bass med krystallklare høyfrekvente detaljer på alle lyttenivåer.

Produktet er lagt i handlevognen