Hopp til innholdet

Eden

Eden har lagd forsterkere og høyttalerkabinetter siden 70-tallet men det var på begynnelsen av 80-tallet at Eden siktet seg inn på bassistene. Siden har man sett Eden på både store og små scener over hele verden og i studio hos både amatører og hos noen av de mest innflytelsesrike bassistene og artistene som fins. Edens design er fokusert på å levere tone i mengder og for å tåle de belastningene utstyret blir utsatt for ved tøff og intensiv turnering. Mottoet er helt enkelt at "du får en bra tone, en bra tone som holder".

Da Eden designet den første bassforsterkeren gjorde de ikke som mange andre, dvs å modifisere gitarforsterkere. Nei, Edens forsterkere er verktøy for bassister som krever mer og alle funksjoner som den fleksible EQ'en, preampen, DI-funksjonen etc er skreddersydd for bassister for at de skal kunne skape sin egen tone. Vil du ha tonen i et smidig og enkelt format fins nå også de små men kraftige lettvektsforsterkerne i WTX-serien. For en enda lettere pakke fins WTDI-pedalen der du har Eden-tonen ferdig til å plugge inn i et miksebord nær deg.

Edens Metromix-modeller er perfekte JAM-forsterkere og meget praktiske øvingsforsterkere når man bare sitter hjemme og øver eller for lærer og elev i både enkelt- og gruppeundervisning. Med innganger tilpasset gitar, keyboard og digitaltrommer og man kan koble til andre lydkilder som f. eks. smartphones eller lesebett. Kabinettet har et såkalt tilt-back-design slik at man tydelig hører hva som spilles selv ved lavt nivå.
Forsterkerne i E-serien kommer med en ren, klar, ufarget Eden-tone som funker for alle behov og situasjoner. Party på verandaen eller på den store scenen, nybegynner eller profesjonell. Det spiller ingen rolle, E-serien har det som trengs; Eden-tonen.

En serie høyttalerkabinett med fokus på tone og ytelse. Passer både i øvingslokalet og på scenen med høyttalerelementer som er laget spesielt av EDEN for denne serien.

WTX

Med moderne teknologi så huser WTX utrolig mye kraft men i et chassis som er så smidig, lett og behendig at den kan tas med i gigbagen. All dette uten at man mister den unike Eden-tonen.
World Tour Preamp er lik en Swiss army knife; full av verktøy til ethvert behov.
World Tour-serien har vært Edens flaggskip i mange år. Den nye World Tour Pro tar ytterligere et trinn og har enda fler muligheter enn tidligere. Forsterkerne gir deg alt du trenger uten å koble til noe ekstra enn din bass og en kabel. Skru inn din lyd raskt og enkelt uansett musikk- eller spillestil.
Eden har forpliktet seg til å levere en bra tone til alle, i alle situasjoner. Så for de som vil oppgradere sitt sound eller for de som vil ha Eden-tonen-to-go så fins det nå en serie pedaler som gjør jobben.
Produktet er lagt i handlevognen