Hopp til innholdet

Digitech

Digitech er et selskap som alltid har vært i teten når det gjelder innovative og smarte løsninger. Deres teknikk ligger bl a bak de første såkalte kor-maskinene der man la ekstra stemmer til sin egen vokal. Whammy pitch-shifter og JamMan loopere er andre eksempler på hvordan Digitech har banet sin egen vei på scener rundt om i verden. Uansett om du vil ha et unikt sound som stikker seg ut eller om du vil ha subtile effekter som du enkelt integrerer med din rigg og din tone så kan du lite på Digitech.

Hardwire-serien er designet for å gi deg de effektene du trenger uten å påvirke eller farge tonen i din rigg.

Hvem vil vel koble inn en effekt i signalkjedet som suser og legger til bass? Alle Hardwire-pedaler lar signalet gå rett i gjennom uten farging (såkalt True Bypass) og uansett om effekten er aktivert eller ikke så beholdes tonen, helt upåvirket. I Hardwire-seriens pedaler finnes også en spesiell teknikk som gir pedalen mer "headroom". Gjennom å la batteriet, eller batterieliminatoren (tilvalg) om du vil, jobbe hardere så håndterer pedalene mikker med høy output på en bedre måte og fungerer bedre i en effektloop enn vanlige pedaler.

En serie pedaler for alle behov.
Multi-effekter for alle tilfeller, store som små.
Loopere fra Digitech har blitt en bransjestandard, og du finner garantert en looper som passer for deg og ditt behov.
Effekter spesielt designet for bass, for å beholde kjernen og kraften i tonen.

GSP

Preamp/Multi-effekt for stand-alone-bruk eller integrert i live-riggen.

Ikke bry deg om teknologien og teorien - spill i stedet.

Vocalist Live er verdens første harmonizer som automatisk genererer stemmer basert på de akkorder som spilles. Det er den unike musIQ-teknologien som analyserer akkordene som spilles, bestemmer toneart og deretter genererer korrekte stemmer.

Et eksempel: Om du synger en A i tonearten G legger Vocalist Live overstemmen en liten ters opp (C), men om du så spiller en A-dur akkord så endrer Vocalist Live stemmen til en stor ters ovenfor (Ciss). Akkurat som en bra sanger lytter Vocalist Live til gitaren uansett skala og toneart. Ingen programmering - bare syng og la Vocalist Live gjøre jobben.

Grunnelementene til bra gitar-sound finner du her, og Digitechs nye multi-effekter heter nettopp det; Element. Som produsent av verdens mest solgte effekt-prosessorer så vet Digitech hva som kreves og med den nye Element-serien tar man ytterligare et skritt fram. Med et bredere arsenal enn noensinne leverer Element-prosessorene det beste fra før og nå. En rekke ulike pedaler er tilgjengelige for å lage din tone; Ibanez TS-9 Tube Screamer, DOD250 Preamp/Overdrive mm. Forsterkeroppsettet inneholder mange klassikere som f. eks. Fender Tweed & Black face, Marshall Plexi, Marshall JCM800, Vox AC30 & Mesa Boogie, alle av gode årganger. På toppen av dette har Element-pedalene et bra knippe effekter for å krydre tonen. Kompressor, modulasjons-effekter, store og små reverb, delay og t.o.m. simulering av akustisk gitar, og Digitechs egen Whammy. 200 programplasser, 45 trommekomp å jamme og øve til er ytterligere grunnelementer i denne serien. Koble pedalen inn i PA, datamaskin eller til gitarforsterker – uansett blir den et viktig Element i ditt sound.

Med bassen i fokus. Effektprosessorer lagd for å legge identitet og karakter til din bass-sound uten å gi avkall på de lave frekvensene.

5 vrengbokser med alt fra varm rør-overdrive til ekstrem metal-dist. Alle modeller har doble utganger, en normal til å koble til en gitarforsterker og en med høyttalersimulering som kan kobles direkte i miksebordet eller ditt hjemmestudio. Pedalene har LED-indikatorer samt 4 kontroller.

Produktet er lagt i handlevognen