Hopp til innholdet

Cakewalk

Cakewalk er en ledende utvikler av kraftfullt og gjennomtenkt software for moderne musikere og produsenter der mange av dem har vunnet priser for nettop sin anvendelighet. Designet på softwaret er utformet spesielt for å holde både utførelsen og kreativiteten på topp.

Det som kjennetegner Cakewalk kanskje aller mest er innspillingsprogrammet Sonar som er en pakke helt uten begrensninger med mange plugins og effekter av høy kvalitet.

Effekter og plugins av høy kvalitet. Perfekt for musikere, produsenter og teknikere.

SONAR er utviklet for det moderne musikkstudio og har en mengde innebygde og kraftfulle produksjonsverktøy som holder verdensklasse, designet nettopp for å holde kreativiteten og produktiviteten på topp.

Produsèr, spill inn, redigèr og miks dine ideer til profesjonelle innspillinger som enkelt kan deles på YouTube, Soundcloud og Facebook etc.

SONAR består av tre varianter; ARTIST, PROFESSIONAL og PLATINUM som er skreddersydde for sine respektive målgrupper. En fellesnevner er den kraftfulle 64-bits motoren og det prisbelønte Skylight-grensesnittet som gir brukeren full mulighet til personlig og inspirerende konfigurering av arbeidsflyten.

Produktet er lagt i handlevognen