Hopp til innholdet

B.C. Rich

Ikke mange er blitt forbundet med hardrock og metall på samme vis som Bernardo "Bernie" Chavez Rico, grunnleggeren av B.C. Rich. Helt siden den første B.C. Rich elgitaren ble lagd har de kommet opp med en rekke klassiske modeller; Eagle, Mockingbird, Bich og Warlock for å nevne noen. Disse modellene har opp gjennom årene blitt brukt av et stort antall artister, både shredders og sleazers. Så uansett hvor hardt du spiller er det en B.C. Rich du skal ha.

Kerry King, gitarist og låtskriver i metalbandet Slayer - et ikon innen genren - gir hardhet og attitude et ansikt. Nettopp disse attributter tok Kerry King tak i da han designet sine egne B.C. Rich-modeller. De trashete Tribal Fire Warlock og Tribal Fire V har til og med mønster inspirert av hans egne tatoveringer.

Veldig mange store artister har valgt å spille på Mockingbird gjennom årene. Helt siden introduksjonen midt på 70-tallet har disse unike og nå nærmest kultklassiske design vært synlig på mange store og små scener verden over.

B.C. Rich har i løpet av årene laget mange modeller med helt egne og unike preg. En av de mest klassiske er Bich som kom da 70-tallet var på vei mot 80-tallet og ble raskt en av de mest populære modellene i B.C.'s line-up.

Eagle var en direkt avlegger av den aller første elgitar-modellen B.C. Rich lagde og har siden blitt en av de klassiske særpregede modellene i B.C. Rich sitt store arsenal.

Ax med stor A. Warlocks design utstråler ekstrem attitude og man undres - kan det bli tyngre, kan det bli hardere?

En ulv i fåreklær. ASM ser kanskje from ut men la deg ikke lure. ASM leverer styrke og attityde akkurat som en B.C. Rich skal gjøre.

Som en ånd som stiger opp fra en utdøende ilds glødende kull; Draco Ghost Flame har en form som er udødelig. B.C. Rich har alltid vært kjent for sine utmerkede gitarformer men Draco tar det til et høyere nivå. Våger du å berøre flammen?

Chuck Schuldiner spilte på flere modeller av B.C. Rich men som oftest hadde han en Stealth i sine hender. Chuck var grunnleggeren og drivkraften i bandet Death som banebrytende startet opp i 1983 og som også bidro til navnet på musikstilen Death Metal. Chuck R.I.P.

B.C. Richs’ to mest klassiske og populære modeller Warlock & Mockingbird kommer nå i en ny steinhard utførelse. PX2-modellene er produsert i begrenset antall og har Duncan-design pickuper og mye attitude.

Produktet er lagt i handlevognen