Hopp til innholdet

Arturia

ARTURIA startet i Grenoble, Frankrike i 1999 og har spesialisert seg på utviklingen av software og hardware for både profesjonelle musikere og andre med interesse for å skape musikk. Med fokus på nyskaping etterstreber selskapet å integrere den absolutt nyeste teknologien ved utvikling av sine produkter, også når det gjelder å gjenskape klassiske vintage-synther som softwareinstrumenter - noe de er blitt så kjent for. Dette har resultert i at Arturias produkter i dag brukes av de mest fremgangsrike låtskriverne og produsentene verden over.

 • 3 stk step sequencers,16 pads og flere syncformat.
  2775,- /stk
  (2220,- eks MVA)
  Artikkelnr: 2404311
 • Midikeyboardog polyfonisk step sequencer fra Arturia. Denne kan kontrollere analoge og digitale enheter!
  1350,- /stk
  (1080,- eks MVA)
  Artikkelnr: 2404321
 • I MicroBrute fins alle de grunnleggende byggestenene som forventes i en klassisk analog synth, sammen med helt unike Arturia-funksjoner som f. eks. Brute factor og Metalizer.
  3395,- /stk
  (2716,- eks MVA)
  Artikkelnr: 2405411
Det fins mange klassiske synther som i dag enten er umulig å få tak i eller er utrolig dyre å kjøpe om man kommer over et eksemplar.
Løsningen er Arturias Analog Classics softwareinstrumenter. Med Arturias TAE® "True Analog Emulation”-teknologi reproduseres tone, bølgeformer, filter og andre egenskaper eksakt fra en analog synth. I tillegg finner du en mengde unike vintage-keyboard-instrumenter i Analog Classics. Velkommen inn.
For å skape musikk med datamaskiner trenger man et tangentbord og andre funksjoner for å kunne kontrollere softwareinstrumenter.
Arturia har et stort utvalg som dekker de fleste behov og situasjoner uansett om du jobber i studio, på scenen, hjemme eller ønsker å være portabel. Selvfølgelig kan du også styre andre MIDI-produkter med Arturias USB-kontrollere. Her finner du også step-sequencere som bl. a kan styre analoge synther og kobler dem sammen med datamaskiner og annet MIDI-utstyr.
Drum solutions er et både korrekt og en anelse misvisende navn for denne kategorien. Visstnok er Spark en av de absolutt mest allsidige trommemaskinene du kan finne, men det er også et helt projektstudio med alt hva det innebærer i form av lyder, effekter og kontrollmuligheter. Et grenseløst kult og innovativt produkt.
Arturia har på kort tid blitt en av de mest innovative synthprodusentene. Her finner du moderne analoge synther som Minibrute og Microbrute som allerede anses som klassikere, til Origin - et skikkelig monster for den drevne lydskaperen.
Under kategorien Audio finner du Arturias første serie med USB-Audio Interface, Audiofuse. Klikk deg videre for å lære mer om neste generasjon lydkort.
Produktet er lagt i handlevognen