Hopp til innholdet

Aguilar

Aguilar Amps er et ungt merke i bransjen men har på rekordtid blitt et etablert navn i bassverdenen. Slagordet på kontoret i New York er "stadig forbedring" og det er nettopp denne ambisjonen som har plassert Aguilar blant de fremste på markedet i dag. De fleste som jobber hos Aguilar er hardt giggende musikere som vet hva som kreves av en forsterker eller en pedal – de skal ikke bare låte bra og være holdbare; de må også se bra ut på scenen. Flere

v de mest kjente og hardest arbeidende bassistene i dag har valgt å spille på Aguilar, eksempelvis John Patitucci, Justin Meldal-Johnsen (N.I.N, Tori Amos, Black Eyed Peas, Dixie Chicks), Gary Willis, Freddie Washington, Vivi Rama, Anthony Wellington, Adam Nitti, Gerald Veasley, Paul Turner (Jamiroquai), Damian Erskine, Sharlee D’Angelo (Arch Enemy).

Det fins ingen bassforsterker på markedet i dag som leverer så mye kraft pr kilo som Aguilar Tone Hammer. Tone Hammer har 3-bånds EQ med variabel Mid control som gir deg full kontroll over den lyden du vil ha og en Drive control med Aguilars patenterte AGS-krets (adaptive gain shaping) som gir deg det klassiske Aguilar-soundet i en topp som passer i de fleste gigbager.

Gigbags og cases til dine Aguilar-produkter.

Enten ditt lydideal er vintage eller moderne så har Aguilar en pickup som passer for deg. Alle Aguilar-mikker har meget god strengeseparasjon og egenskaper til å formidle ditt instruments tonale register, hele veien fra lav bass til diskant. Mikkene er veldig dynamiske uansett om det går i pop, rock, metal eller jazz. Alle mikker fungerer dessuten i instrumenter med både aktiv eller passiv elektronikk.

Det første skikkelige lettvektkabinettet der man ikke har inngått kompromisser når det gjelder tone eller byggekvalitet. Dette kabinettet har det klassiske Aguilar-soundet og er bygd med en custom-lagd neodymium-høyttaler og et egenutviklet delefilter. På baksiden av høyttaleren fins en kontroll for tweeteren slik at du enkelt kan stille inn hvor mye den skal jobbe, meget anvendelig hvilket også gjør denne kassen til et bra valg også for kontrabassister.

Kabinettene i GS-serien har mer av det klassiske Aguilar-soundet fra begynnelsen av deres karriere der fokus ligger på dyp bass og tydelig diskant.

Aguilars pedaler er bygd av bassister for bassister. De er lagd for et hardt liv på veien og er pakket med klassisk Aguilar-tone.

DB-kabinettene har Aguilars typiske lavbass men med et klart fokus på mellomtonen slik at du som bassist skal kunne trenge igjennom et hvilket som helst lydbilde. Alle kasser er av solid konstruksjon i 13 lag bjørk for å tåle mengder av inn- og utlasting fra turnebusser. DB-serien kommer med custom-designede høyttalere fra Eminence samt et horn som er designet av Aguilar.

Produktet er lagt i handlevognen