Hopp til innholdet

Reno

Reno er et skandinavisk varemerke som har lagd gitarrelaterte produkter i flere tiår. Reno tok det store steget inn på markedet da den første ukulelen ble introdusert for første gang i 2005. Håndlagd i asia av produsenter merd mange års erfaring med ukuleleproduksjon, designet og kvalitetskontrollert i Skandinavia for å møte de krav som vi stiller til et bra instrument. Siden introduksjonen har hundre tusentalls Reno-ukuleler funnet sitt hjem i Skandinavia.

Soprano-modellen er den mest vanlige og standard-typen i ukulele-familien. Det er den minste størrelsen, kjent for sin lyse og klare lyd som er forbundet med ukuleler. Liten, behendig og lett å ta med på reisen. Den stemmes vanligvis i G, C, E, A.
Grand Concert-modellen er større enn Soprano-modellen hvilket gir et mer fyldig sound. Denne modellen er perfekt ved framføring da den har fyldigere lyd samt flere bånd slik at du kan nå lysere toner på gripebrettet. Grand Concert ukuleler er vanligvis stemt i G, C, E, A, men noen velger å stemme den lavere, i en bariton-stemming (D, G, B, E).
Produktet er lagt i handlevognen