Hopp til innholdet

Rane

Rane Corporation er en etablert innovatør innen problemløsende lydverktøy, profesjonelt konstruert med fokus på vitenskap og prestasjon, og ikke på gimmick og trender. Produktene designes og produseres i USA og distribueres over hele verden.

I løpet av de siste 30 årene har Rane utviklet profesjonell teknikk som har forandret standarder i lydbransjen. Det inkluderer utvikling av konstant-Q equalizere, Linkwitz-Riley delefilter og en globalt etablert DJ-standard med den patenterte magnetiske faderen m.m.

HAL

HAL er ekspert på rominndeling, personsøking og distribuert lyd. Med et enkelt og smart opplegg guider HAL til og med nybegynnere til å gjøre komplekse oppgaver på bare noen minutter. Ingen innviklede matrisemiksere eller presets er nødvendig for å gjøre enkle og smarte rominndelinger eller paging/anrop. HALs funksjoner kan selvfølgelig også styres via smartphone, tablet og datamaskin.
Designmiksere i aller høyeste kvalitet med lengst mulig levetid. Aldri inngå kompromiss på kvaliteten til et produkt for å få gunstigere pris - overlat det til konkurrentene.
Framtiden for profesjonell DJ-programvare. Serato DJ innebærer party og miksing av musikk. Beatmatch og scratch musikkfiler fra datamaskinen med Seratos banebrytende fargede bølgeformer, og synkroniser lydene dine for raske og korrekte mikser. Ranes hardware itegreres selvfølgelig sømløst.
Produktet er lagt i handlevognen